arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

WerchterBoutique19: Fleetwood Mac headliner!

di 06 nov 2018

Op zaterdag 8 juni viert Werchter Boutique het beste van de popmuziek. Fleetwood Mac, de headliner van het dagfestival in Werchter, heeft een patent op de sterkste popsongs. Al 50 jaar lang. Komende zomer plannen ze een handvol concerten in Europa. Het is een eer ze in het Festivalpark in Werchter te mogen verwelkomen. De legendarische band toert in nieuwe formatie, bestaande uit Mick Fleetwood, John McVie, Stevie Nicks, Christine McVie en nieuwkomers Mike Campbell en Neil Finn. De ticketverkoop voor Werchter Boutique met Fleetwood Mac start op vrijdag 9 november om 10u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Een regular ticket kost 92 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage). Er is ook een limited edition ‘Golden Circle' ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium tijdens de show van Fleetwood Mac, te koop aan 150 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) per ticket. Meer namen zullen binnenkort aan de line-up worden toegevoegd.

Fleetwood Mac werd in 1967 opgericht door Peter Green en is vernoemd naar Mick Fleetwood en John McVie. Peter Green verlaat de groep in 1969. Originele leden Fleetwood en McVie blijven aan boord. De groep heeft sindsdien een aantal briljante leden gekend. In het bijzonder Christine McVie, die de band in 1970 vervoegde, en Stevie Nicks en Lindsey Buckingham, die in 1974 aansloten. Het oeuvre van Fleetwood Mac is imposant. Al meer dan 50 jaar verbindt het generaties fans overal ter wereld. Fleetwood Mac heeft tot op heden meer dan 100 miljoen albums verkocht. In 1998 trad Grammy Award winnaar Fleetwood Mac toe tot de Rock and Roll Hall of Fame.