arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

RW19: nieuwe namen!

vr 03 mei 2019

Nieuwe namen? Jazeker. De volledige line-up van Rock Werchter 2019 werd eind maart reeds wereldkundig gemaakt. Verrassend, gevarieerd. Een diverse mix van het beste van vandaag. Topaffiche hoor. Er was echter ook een beetje onvrede. Over het ingekorte donderdagprogramma. Dat lossen we graag op. Daarom, en ook omdat we gewoon zin hebben in meer Rock Werchter, worden er vandaag 9 namen aan de line-up toegevoegd.

Belgen die we er graag bij hebben, straffe vrouwen, een extra dosis rock ’n roll. Nieuw voor donderdag zijn: Mogwai, Black Box Revelation, Zwangere Guy, Miss Angel, Palace, Geike, The Vintage Caravan en Georgia. Ook Deaf Havana is er op donderdag en niet op zondag zoals eerder aangekondigd. Ibibio Sound Machine wordt dan weer toegevoegd aan het programma van The Slope op zondag. En zo is de line-up van Rock Werchter 2019 nu echt helemaal rond. Het tijdschema staat online. De Rock Werchter 2019 mobile app presented by Proximus is beschikbaar in de app stores. Het aftellen kan beginnen! 

Rock Werchter 2019 vindt plaats van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark in Werchter. Tickets voor Rock Werchter zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. En die ticketverkoop gaat hard. Meer dan 80% van de beschikbare festivaltickets zijn verkocht. De dagtickets voor vrijdag 28 juni en de dagtickets voor zaterdag 29 juni zijn al even uitverkocht. De vraag naar dagtickets is bijzonder groot. Er worden daarom per festivaldag 1000 extra dagtickets in verkoop gebracht. Vanaf nu. Lees meer over tickets, kampeermogelijkheden en allerhande praktische informatie op rockwerchter.be.