arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

RW19: Bastille bevestigd voor 27/6!

wo 16 jan 2019

Een nieuwe topnaam voor Rock Werchter 2019. Bastille komt op donderdag 27 juni naar het Festivalpark. Een fijn weerzien wordt dat. En een groot feest. Want Bastille, dat is een frontman die zich volledig geeft, een geweldige live show en pakken hits.

Bastille stapt in 2012 met grote ambities de poparena binnen. Vanaf de vierde single Pompeii (2013) doet de groep al mee met de grote jongens. Het levert hen een opgemerkte eerste passage in Rock Werchter’s KluB C op. Binnen het jaar is ze een veelverkoper, Break-through Act van de Brit Awards 2014 en palmt de Britse band de Main Stage van Rock Werchter in. Bastille verkocht sindsdien bijna 10 miljoen albums. Meezingers als Laura Palmer, Good Grief en Happier (met Marshmello) zijn al een paar miljard keer gestreamd. De ingrediënten van dat succes: de tomeloze energie van Dan Smith, de hoogst entertainende live shows en de complete toewijding aan de fans. Op Rock Werchter 2019 stellen ze Doom Days voor, hun derde album dat later dit jaar verschijnt. ‘Een apocalyptische partyplaat’, zegt Smith.

Rock Werchter 2019 vindt plaats van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark in Werchter. Tickets zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Meer namen worden zeer binnenkort bekend gemaakt.