arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

Nieuwe namen voor RW2017!

do 15 dec 2016

Gestaag komen ze binnen, de bevestigingen voor Rock Werchter.  Ook nu noteren we een nieuwe naam. En daarmee is nummer 9 voor Rock Werchter 2017 een feit.  Imagine Dragons komt op donderdag 29 juni naar het Festivalpark.  Eerder werd al bekend gemaakt dat ook Arcade Fire en Kings of Leon diezelfde dag naar het festival komen. Radiohead staat er op vrijdag 30 juni, Blink-182, Linkin Park en System Of A Down op zaterdag 1 juli. Alt-J en Foo Fighters zijn er op zondag 2 juli. Rock Werchter 2017 vindt plaats van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli in het Festivalpark in Werchter.  Tickets voor Rock Werchter 2017 zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Alle info viarockwerchter.be.

Het verhaal wil dat Imagine Dragons een anagram is van een eerdere groepsnaam van het viertal uit Las Vegas. En die gaan ze nooit verklappen. Een sterke aandachtstrekker, maar ze hadden hem niet echt nodig. Imagine Dragons was van bij de start talk of the town. Hun debuut Night Visions (2012) verkocht als zoete broden en brak records. Zo stonden de singles Radioactive en Demons meer dan een jaar in de Amerikaanse hitlijsten. Radioactive haalde zelfs een ongeëvenaarde 87 weken. Hun succesformule: alternatieve rock op de golflengte van Foster the People en Mumford & Sons nieuwe stijl. Met diepe bassen, heftige drums en de krachtige stem van Dan Reynolds. Een eerste keer Rock Werchter in 2014, een uitverkocht Vorst Nationaal in 2015. Album nummer 3 is in de maak. De enige weg is omhoog.