arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

Nieuw concert: JAMES BLUNT, 3/11/17, Vorst Nationaal

ma 23 jan 2017

Na drie lange jaren afwezigheid mogen fans van de Engelse serial lover James Blunt zich in 2017 eindelijk weer in de handen wrijven! Zijn nieuwe album The Afterlove, voorafgegaan door de single Love Me Better, ligt op 24 maart in de winkelrekken en gaat hand in hand met een wereldtournee!

James Blunt, befaamd voor zijn ultraromantische folksongs, wordt gelauwerd voor verscheidene verrassende facetten van zijn persoonlijkheid. Dankzij liveprestaties die niet moeten onderdoen voor die van de allergrootste rasentertainers wist hij daarnaast een enorm trouwe schare fans op te bouwen. Maar James Blunt is meer dan een kristalheldere stem en unieke hits als You're Beautiful, Goodbye My Lover of 1973. Hij is een getalenteerd muzikant, en een onnavolgbare en veelzijdige showman met gevoel voor humor en generositeit. Sinds de release van zijn opgemerkte debuut Back To Bedlam in 2004, rijgt hij de internationale successen met sprekend gemak aan elkaar. Na het in 2013 verschenen Moon Landing - meermaals bekroond met platina - gaat het enkel maar verder bergop voor Blunt. In afwachting van zijn binnenkort te verschijnen vijfde plaat (waarop we samenwerkingen met onder meer Ed Sheeran, Ryan Tedder van OneRepublic, Stephan Moccio en MoZella mogen verwachten), nodigt James Blunt zijn fans alvast uit voor een blij weerzien in ons land. Afspraak op vrijdag 3 november in Vorst Nationaal!