arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: White Lies, 26/11/19, Koninklijk Circus

di 11 jun 2019

2019 wordt een speciaal jaar boordevol verrassingen voor de fans van White Lies. Na de release van hun nieuwe album Five en hun magistrale show in de AB dit voorjaar, viert het Britse drietal dit najaar de tiende verjaardag van hun prachtige debuut To Lose My Life!

Deze verjaardag betekent voor de groep ook tien jaar van opeenvolgende successen. Tien jaar al doet de stem van de charismatische frontman Harry McVeigh de wereld duizelen, gesteund door zijn onafscheidelijke kompanen Charles Cave (bas) en Jack Lawrence-Brown (drums). Een absoluut succesrecept dus, en dat viert White Lies dit jaar maar al te graag met zijn fans. Om de gelegenheid waardig in de verf te zetten, trekt de band op een speciale wereldtournee, Celebrating the 10th Anniversary of To Lose My Life! Afspraak op 26 november in het Koninklijk Circus in Brussel! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 14 juni om 10u.