arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: WARPAINT - 19/3/17- AB

ma 14 nov 2016

In navolging van hun derde album, dat begin dit najaar verschenen is, kondigt Warpaint een Europese concerttournee aan! Op het programma staat ook een langverwacht Belgisch concert, op 19 maart 2017 in de Ancienne Belgique.

Twee jaar terug maakten Emily, Jenny Lee, Stella en Theresa nog een uitstekende beurt met hun zelfgetitelde tweede album. Het viertal uit Los Angeles rijgt uitverkochte shows (AB, Koninklijk Circus) aan elkaar en wordt een graaggeziene gast op de voornaamste zomerfestivals (Rock Werchter, Pukkelpop). De vier muzikantes krijgen ook de critici op hun hand en trekken een steeds groter publiek van muziekliefhebbers aan. Vandaag staan ze voor een nieuwe mijlpaal in hun carrière. Met hun buitengewone talent en zin voor creativiteit maken ze een opmerkelijke comeback met hun nieuwe plaat Heads Up en de briljante single New Song. Dit album, dat met producer Jacob Bercovici opgenomen werd in de The Hill-studio in hun thuishaven Los Angeles, getuigt van een ongeziene creatieve vrijheid waarin allevier de bandleden hun intenties en emoties kwijt kunnen.

Warpaint blijft een wondermooi muzikaal avontuur dat er met de jaren zelfs nog op vooruit gaat. Vier sterke karakters met een onweerstaanbare charme, die ijzersterke muziek produceren met postpunk- en indie-invloeden. Wat wil je nog meer...?