arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: Volbeat, 21/11/19, Lotto Arena

wo 15 mei 2019

De Deens-Amerikaanse hard rockers van Volbeat hebben vandaag veel en groot nieuws: er komt een nieuw album aan, er is een nieuwe single en video, én er volgt een nieuwe wereldtournee!

Op 2 augustus verschijnt het zevende album Rewind, Replay, Rebound. De verwachtingen staan hooggespannen na de #1 chartnotering van voorganger Seal The Deal & Let's Boogie in o.a. België, Duitsland, Zweden, Denemarken, en Finland uit 2016. In afwachting van de release van Volbeat's nieuwe album is er vandaag alvast een voorsmaakje met een eerste single en video voor Leviathan.

Volbeat staat gekend om zijn geheel eigen en herkenbare sound van psychobilly en punk getinte rock ‘n’ roll. De band is een graag geziene gast op Graspop Metal Meeting en Rock Werchter. Hun laatste indoor passage in België vond plaats in een tot de nok gevulde Vorst Nationaal in november 2016. Hoog tijd om dat feest over te doen en wel op donderdag 21 november in de Lotto Arena in Antwerpen.

De ticketverkoop start vrijdag 24 mei om 10u. Special guest op het Europese luik van de Rewind, Replay, Rebound Tour is het Amerikaanse Baroness, met het Canadese Danko Jones als opener.