arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: Vampire Weekend, 18/11/19, AB

do 14 mrt 2019

Na 6 lange jaren van afwezigheid is Vampire Weekend eindelijk terug! Met een splinternieuw album Father of The Bride én een heuse Europese tournee dit najaar.

Met hun explosieve en verrassende mix van Afrikaanse muziek, new wave, ska en pop maken Ezra Koenig en zijn makkers op het titelloze debuutalbum in 2008 meteen indruk. Een waar juweeltje dat door sommige journalisten zowaar wordt vergeleken met een klassieker zoals Graceland van Paul Simon. Anderen, zoals David Byrne himself, zien in het Amerikaanse viertal een waardige opvolger voor Talking Heads. Vampire Weekend wemelt van het talent! Overal ter wereld staan nummers als Cape Cod Kwassa Kwassa, Horchata, Holiday en uiteraard meesterhit A-Punk in het muzikale geheugen gegrift. Ook op de daaropvolgende albums Contra en Modern staan stuk voor stuk pareltjes die getuigen van een ongeziene explosiviteit en inventiviteit.

In mei komen de Amerikaanse meesterbreinen met een vierde album waarmee ze op 18 november terugkomen naar België voor een intiem concert in de Ancienne Belgique! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 22 maart om 11u.