arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: TWO DOOR CINEMA CLUB - 17/02/2017 - AB

wo 07 sep 2016

De afgelopen jaren kunnen niet makkelijk geweest zijn voor grote fans van Two Door Cinema Club. Geen enkel concert, geen nieuwe muziek, radiostilte op Facebook... Maar het ellenlange wachten van de fans werd rijkelijk beloond!
De band uit Noord-Ierland maakte furore bij zijn terugkeer in ons land met een flamboyant concert op de Main Stage van Rock Werchter. En er zit nog veel meer moois in de pijplijn, want met warempel een nieuwe plaat onder de arm kondigt TDCC nu ook zijn nieuwe tournee aan... die halt houdt in Brussel! Het magische trio staat op vrijdag 17 februari op de planken van de AB! De verwachtingen zijn hooggespannen na hun debuut Tourist History (2010), dat afklokte op ruim een miljoen verkochte exemplaren en geproducet werd door Philippe Zdar (Motorbass, Cassius), Beacon  – geproducet door Jacknife Lee (Bloc Party, U2, REM) – en nog een prachtige EP in 2013.
Trouw aan hun eigen stijl, gaan Alex Trimble, Kevin Baird en Sam Halliday slim en spaarzaam om met hun grote talent. Ze verrassen keer op keer met hun originaliteit, energie, luchtige songs en dynamische melodieën. De eerste twee singles uit hun derde plaat Gameshow  zijn Are We Ready en Bad Decision, en de drie jonge wolven zijn helemaal klaar om hun nieuwe werk live en integraal aan ons voor te stellen in de AB, op vrijdag 17 februari! Two Door Cinema Club bevestigt zijn statuut als dé Europese vaandeldrager van de bezwerende en fijnbesnaarde electro-rock! Een niet te missen concert.