arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: Tourist LeMC, 8/11/19, Sportpaleis

do 03 okt 2019

Na twee uitverkochte shows in Lotto Arena, staat Tourist LeMC op vrijdag 8 november voor het eerst het Antwerps Sportpaleis! Exact één jaar na de release van zijn jongste album We Begrijpen Mekaar. Een succesplaat met een #1 entry in de albumcharts en tal van hits zoals Spiegel feat. Raymond van het Groenewoud, We Begrijpen Mekaar, Oprechte Leugens feat. Alice On The Roof en Tramontane.

Het concert in het Antwerps Sportpaleis wordt het orgelpunt van een bijzonder succesvolle albumcyclus en drukke festivalzomer met shows op o.a. Rock Werchter, Suikerrock en Dranouter. Een feest dat de hiphopper en kleinkunstenaar niet alleen wil vieren. Tourist LeMC nodigt daarom special guests uit om de avond compleet te maken. Komen mee naar het Sportpaleis: Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, Flip Kowlier, Alice On The Roof, Wally en Jos Smos!

Tourist LeMC is momenteel alom aanwezig met zijn nieuwste single Ubuntu, het campagnelied van de 11.11.11 Changemakers-actie. "Het leven is ne Lotto. Ik maak er een sport van!". Op vrijdag 8 november in het Sportpaleis!