arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: Thylacine, 25/10/19, La Madeleine

ma 29 apr 2019

Hij is nauwelijks 26 jaar oud, maar William Rezé leverde onder de naam Thylacine al twee platen af. Na zijn passage in een tjokvolle Orangerie in februari van dit jaar, keert het Franse electrowonder op vrijdag 25 oktober terug naar Brussel, waar hij zijn dromerige beats op La Madeleine zal loslaten.

Voor de opnames van zijn tweede album Roads Vol. 1 reisde Rezé helemaal naar Argentinië. Het atelier voor de opvolger van zijn debuut Transsiberian (dat in 2015 tot stand kwam aan boord van de trein die Moskou verbindt met Vladivostok), werd gevormd door een caravan: hij toverde een aluminium Airstream om tot opnamestudio en verscheepte hem per vrachtschip naar Buenos Aires. Vervolgens ging de reis naar het Andesgebergte, van waaruit hij ons zijn compagnons de route maakt op zijn intieme, muzikale reis, op het kruispunt tussen de zweverige klanken van Moderat, de wereldmuziek van Nicola Cruz en het technogeweld van Paul Kalkbrenner.

Val als een blok voor zijn bezwerende electro, speciaal voor u bereid temidden bontgekleurde canyons, zandduinen, gigantische cactusvelden en besneeuwde bergtoppen!