arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: The Specials, 10/11/19, De Roma

wo 27 mrt 2019

Sinds hun reünie in 2011 blijven The Specials lustig verder timmeren aan hun succesverhaal. Hun aangekondigde veertigste verjaardagsshow in de Brusselse AB van zaterdag 30 maart a.s. verkocht in recordtempo uit. Maar de keizers van de Britse ska komen op zondag 10 november terug naar België voor een concert in De Roma in Borgerhout. Met hun unieke stijl en explosieve concerten verblijden ze fans van het eerste uur alsook een hele nieuwe generatie.

De groep achter Terry Hall schreef mee aan de Engelse rockgeschiedenis, naast bands als The Clash, The Jam en Elvis Costello. Samen met onder andere Madness hielpen ze om ska als muziekgenre naar een hoger niveau te tillen, met hun uitgebreide repertoire als perfecte referentie. Van A Message To You Rudy en Nelson Mandela tot Gangsters, Too Much Too Young, Rat Race en superhit Ghost Town... hun ontelbare hits blijven tijdloos. En voor het eerst in 37 jaar is er met het album Encore ook nieuw werk dat naadloos aansluit bij de oudere albums. Kortom, een niet te missen afspraak met een legendarische groep! De ticketverkoop start vrijdag 29 maart om 10u.