arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: The Lumineers, 16/11/19, AB

vr 05 apr 2019

The Lumineers kondigen hun grote terugkeer aan met een nieuwe plaat voorzien voor midden september en trekt in het najaar op wereldtournee met daarbij een halte in de AB op zaterdag 16 november.

De wereld leert de band in 2012 kennen, wanneer The Lumineers de wereld laten dansen met wereldhit Ho Hey. Het trio schuimt gedurende drie jaar de grootste podia overal ter wereld af met hun succesvolle debuutalbum, goed voor maar liefst 3 miljoen verkochte stuks. Het album omvat tal van opzwepende folkrock nummers (Stubborn Love, Slow It Down, Dead Sea) en staat garant voor een flinke portie humor, vriendschap en een ongeziene dosis joie de vivre. Het is met diezelfde vibe dat de groep hun tweede album Cleopatra voorstelt. Opgenomen in de Clubhouse studio, niet ver van Woodstock, met Simone Felice achter de knoppen.

Met nog altijd Wesley Schultz aan het commando, stort het kwintet zich nu op een nieuw muzikaal avontuur en nodigen ze u uit om zowel hun nieuwe nummers als hun klassiekers te komen ontdekken in de Ancienne Belgique op zaterdag 16 november. Tickets voor dit concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 12 april om 10u.