arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: The Divine Comedy, 27/10/19, Koninklijk Circus

ma 06 mei 2019

De slimme en getalenteerde Neil Hannon heeft niet stilgezeten na het succes van Foreverland. Twee jaar na zijn laatste tournee kondigt hij de release van een twaalfde The Divine Comedy-plaat aan en meteen ook een nieuwe reeks concerten. The Divine Comedy stelt Office Politics ook bij ons live voor, op 27 oktober in het Brusselse Koninklijk Circus. De voorverkoop start op vrijdag 10 mei om 10u.

Neil heeft als uitzonderlijk auteur en muzikant al herhaaldelijk bewezen dat hij zijn plaats tussen de allergrootste namen van de Britse scene meer dan verdient. Met een rijk oeuvre dat binnenkort twaalf albums telt, heeft de Ierse dandy zowel pers als critici weten verleiden. Hij brengt geraffineerde nummers met simpele, maar vooral pakkende en dodelijk doeltreffende melodieën. Er staan ook talloze prestigieuze samenwerkingen met verschillende, maar minstens even gepassioneerde artiesten op het palmares - van Tom Jones over Yann Tiersen en Ute Lemper tot Jane Birkin. De virtuoze Neil Hannon gidst ons al ruim twee decennia door zijn barokke universum op het snijpunt van uitdagende en klassieke pop, met invloeden van o.a. Burt Bacharach, David Bowie, Michael Nyman en Jacques Brel.