arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: STING, 2/4/17, Vorst Nationaal

ma 14 nov 2016

Gelijklopend met de release van zijn nieuwe poprockalbum 57th & 9th kondigt Sting een club-, theater- en arenatournee aan! Hij bevestigt concertdata in Noord-Amerika en Europa, en wordt vergezeld van special guests Joe Sumner en The Last Bandoleros.

Tijdens de tour wordt Sting vergezeld van een driekoppige band met Dominic Miller (al vele jaren de gitarist van Sting), Josh Freese op drums en Rufus Miller op gitaar.

Tickets voor het concert op 2 april 2017 in Vorst Nationaal zijn verkrijgbaar vanaf maandag 21 november om 10u. Leden van de officiële Sting-fanclub krijgen als eerste de kans om tickets te bestellen, en dit vanaf dinsdag 15 november. Meer details op www.sting.com/tour.

Het twaalfde soloalbum van Sting, 57th & 9th is zijn eerste poprockproject in een tiental jaar en ligt sinds 11 november in de rekken via A&M/Interscope Records. De tien tracks vertegenwoordigen het brede palet van Stings kwaliteiten als zanger, componist en tekstschrijver. Denk maar aan de eerste single I Can’t Stop Thinking About You met zijn hese accenten en krachtige gitaarwerk, het stormende Petrol Head of de hymne 50.000. Het album kwam tot stand met Martin Kierszenbaum aan de productieknoppen, Lyle Workman op gitaar en de Tex-Mex-groep The Last Bandoleros uit San Antonio als backing vocals.