arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: Simply Red, 14/11/20, Sportpaleis

ma 16 sep 2019

Simply Red is terug! De band kondigde eerder al aan dat ze op 8 november een nieuw funky album Blue Eyed Soul releasen. Nu is er ook het nieuws dat Mick Hucknall en co op tour gaan. Ze brengen hun Blue Eyed Soul Tour op zaterdag 14 november 2020 naar het Sportpaleis in Antwerpen. De ticketverkoop start vrijdag 20 september om 10u.

Geprezen als één van de meest succesvolle live-acts ooit uit het Verenigd Koninkrijk, beloven ze zoals steeds alles uit de kast te halen en het publiek live op hun wenken te bedienen. Met alle hits uit hun fenomenale carrière zoals Stars, Holding Back The Years, Fairground en Money's Too Tight To Mention, maar ook met de nieuwe nummers bulkend van pure soulful grooves.

Mick Hucknall is sinds 1985 de songwriter en bandleider van Simply Red, met saxofonist Ian Kirkham trouw aan zijn zijde. De huidige line-up van de band is ongewijzigd sinds 2003 met een ijzersterke live reputatie tot gevolg. Inspiratie voor het nieuwe album Blue Eyed Soul kwam van de klassieke funk en soul van o.a. Wilson Pickett, Dyke and the Blazers, James Brown. "I’m looking forward to playing it live because it’s real", zegt Hucknall van de komende plaat, "Ik wil een leuke tijd hebben".