arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: Lewis Capaldi, 11/2/20, Vorst Nationaal

ma 02 sep 2019

Zijn singles hoor je op zowat iedere radio wereldwijd en zijn debuutplaat Divinely Uninspired to a Hellish Extent werd unaniem lovend onthaald. Zijn concert in La Madeleine van 24 oktober a.s. was in een wip uitverkocht en op Rock Werchter speelde hij een adembenemende show. Kortom: Om Lewis Capaldi kan je niet meer heen. Tijd voor de jonge Schot om zijn opmars verder te zetten met een concert in Vorst Nationaal op 11 februari! De ticketverkoop start vrijdag 6 september om 10u.

Een innemende en oprechte persoonlijkheid, een krachtige stem, een getalenteerde pen, betoverende ballades en een goede dosis humor. Het is een onweerstaanbare cocktail die Lewis Capaldi ons sinds 2017 en de release van zijn eerste single Bruise opdient. Sindsdien heeft hij de hele wereld veroverd en een uiterst loyale fanbasis opgebouwd die hem loven voor zijn ontroerende eenvoud en ontwapenende vrijgevigheid. De muziek van Lewis doet een mens goed, met onvermijdelijke pareltjes als Lost On You, Fade, Rush (featuring Jessie Reyez), Tough, Grace en uiteraard zijn grootste hit tot nu toe Someone You Loved.