arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: KING CRIMSON - ARENBERGSCHOUWBURG, ANTWERPEN - 2 & 3/11/2016

wo 10 aug 2016

Een succesvolle ticketverkoop in ons land maakt dat de rockers van King Crimson een tweede Belgische passage aan hun tourschema toevoegen! De iconische Britse groep staat niet enkel op 3 november, maar nu ook op 2 november op de planken van de Antwerpse Stadsschouwburg. Iets om naar uit te kijken, want het respectabele Rolling Stone verwees naar hun tournee uit 2014 als one of the best bands on the road.

Ontstaan in 1969 in de kelder van het Londense Fulham Palace Café en intussen dertien studioalbums en acht reïncarnaties op het palmares! King Crimson bestaat op dit moment uit Gavin Harrison (drums), Jeremy Stacey (drums), Pat Mastelotto (drums), Tony Levin (bass en zang), Mel Collins (sax en fluit), Jakko Jakszyk (gitaar en zang) en natuurlijk Robert Fripp (gitaar). Volgens Hollywood Reporter is deze bezetting niet alleen de meest uitgebreide, maar mogelijks ook de allerbeste tot hier toe!

Tickets voor beide concerten in de Stadsschouwburg zijn nu beschikbaar.