arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: James Morrison, 10/10/19, La Madeleine

ma 17 jun 2019

James Morrison is terug! Met zijn splinternieuw album You’re Stronger Than You Know onder de arm, komt hij op donderdag 10 oktober naar het podium van La Madeleine! De ticketverkoop start vrijdag 21 juni om 10u.

De wereld leert de kristalheldere stem van James Morrison kennen in 2006, dankzij de wereldhit You Give Me Something, uit het debuutalbum Undiscovered. De briljante auteur en componist, geïnspireerd door de mooiste juweeltjes uit de Motown en het Stax-label, rijgt sindsdien de wereldhits aan elkaar. Denk maar aan Broken Strings ft. Nelly Furtado, I Won’t Let You Go, Please Don’t Stop the Rain en You Make It Real. Met zijn romantische melodieën, in combinatie met zijn heerlijke soulvolle stem, weet hij telkens opnieuw de gevoelige snaar te raken. Met ondertussen meer dan zeven miljoen verkochte albums wereldwijd op de teller, is James Morrison helemaal terug met een vijfde album dat twaalf parels bevat, waaronder ook de nieuwe single My Love Goes On. Een subliem duet met zijn vriendin Joss Stone. De charme blijft intact, de stem even intens en de melodieën oneindig zoet. Mis het niet!