arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: James Blunt, 25/2/20, Vorst Nationaal

vr 30 aug 2019

2019 wordt het jaar waarin de Britse serial lover James Blunt opnieuw in de spotlights verschijnt. De kersverse single Cold wordt op 25 oktober gevolgd door zijn nieuwe plaat Once Upon A Mind. Hoog tijd voor de charismatische zanger dus om opnieuw de wijde wereld te gaan verkennen! De Belgische fans mogen hun agenda aankruisen op 25 februari 2020, voor een concert in Vorst Nationaal. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 6 september om 10u.

Blunt staat bekend om zijn hyperromantische folknummers, maar verrast vaak met zijn veelzijdige persoonlijkheid. Hij is meer dan zijn suikerzoete stem, betoverende nummers als You’re Beautiful, Goodbye My Lover of 1973 en ruim 23 miljoen verkochte albums. James Blunt, dat is ook een getalenteerd muzikant, een onnavolgbaar showman die van alle markten thuis is, en een gul en humoristisch entertainer. Sinds de release van zijn razend succesvolle debuutplaat Back To Bedlam (2004) rijgt hij wereldwijd de successen aan elkaar, met talloze platina albums en awards tot gevolg. De verwachtingen liggen hoog voor zijn zesde langspeler Once Upon A Mind, die met catchy popsongs teruggrijpt naar de roots van James’ carrière.