arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: Green Day + Fall Out Boy + Weezer, 17/6/20, Sportpaleis

wo 11 sep 2019

Green Day, Fall Out Boy en Weezer, drie van ‘s werelds meest legendarische rockbands, kondigen aan dat ze voor het eerst samen op pad gaan met The Hella Mega Tour! De tournee wordt op 13 juni afgetrapt in Parijs en reist via Groningen door naar Antwerpen, waar de drie bands op 17 juni concerteren in het Sportpaleis! Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 20 september om 10u.

Om de aankondiging extra feestelijk te maken, brengen de drie bands elk ook een gloednieuwe single uit, die een voorbode is van hun respectievelijke nieuwe albums. Green Day’s Father Of All… is de titeltrack van hun dertiende studioalbum, dat op 7 februari verschijnt. Dear Future Self (Hands Up) van Fall Out Boy ft. Wyclef Jean verschijnt op de plaat Greatest Hits: Believers Never Die – Volume Two, uit op 15 november. Weezer’s nieuwe langspeler Van Weezer ligt in mei in de rekken en geeft met The End Of The Game al een eerste single prijs.