arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: GREEN DAY - 2/02/2017 - Vorst Nationaal

wo 07 sep 2016

In augustus maakte Green Day bekend dat ze komend najaar een nieuwe plaat releasen. Hun twaalfde al! Revolution Radio verschijnt op 7 oktober en wordt onmiddellijk gevolgd door een kleine, intieme tournee in thuisland Amerika. Begin 2017 zet de Revolution Radio Tour echter voet aan wal in Europa. En het tourschema bevat een Belgische passage! Green Day concerteert op donderdag 2 februari in het Brusselse Vorst Nationaal!
Revolution Radio werd door de band zelf geproduceerd en werd opgenomen in Oakland. Twaalf nagelnieuwe nummers, geschreven in typische Green Day-stijl, maar wel voor het eerst ondergedompeld in de complexiteit en onzekerheid van de moderne wereld. Muzikaal klinkt de plaat ruw, diep en roekeloos. Een meesterwerk, waarvan enkel de groep het geheime recept kent. Met single Bang Bang, gaf de groep al een voorsmaakje. Het nummer is geïnspireerd door de actualiteit en toont aan dat Billie Joe Armstrong en zijn kompanen nog lang niet uitverteld zijn!
In bloedvorm zijn ze terug! En op donderdag 2 februari te gast in Vorst Nationaal, voorafgegaan door special guests en landgenoten The Interrupters! Een niet te missen rockavond van de bovenste plank, met een berg hits en fijn nieuw werk.