arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: Flume, 7/11/19, Lotto Arena

di 11 jun 2019

Hij is nog maar een tiener wanneer hij zijn briljante, titelloze debuutplaat uitbrengt in 2012. Met hits als Holdin On, On Top en Sleepless wordt het eerste album van Australiër Flume wereldwijd meteen op luid applaus onthaald. In de twee jaar die daarop volgen, weet de jonge artiest zich te profileren als een gevestigde waarde in de internationale muziekscene. Daar dragen enkele schitterende liveshows (o.a. op Coachella, Lollapalooza, Reading & Leeds) en spraakmakende remixes van artiesten als Lorde en Disclosure ongetwijfeld toe bij! In 2016 komt opvolger Skin uit en er is op dat moment geen ontkennen meer aan: Flume is het nieuwe wonderkind van de elektronische scene! Mede dankzij de monsterhit Never Be Like You (feat. Kai) mag hij voor zijn tweede album de Grammy Award voor Best Dance/Electronic Album in ontvangst nemen. Met de tour die aan de release gekoppeld is, zorgt hij voor één van de hoogtepunten op Rock Werchter en concerteert hij groots in Vorst Nationaal.

2019 is het jaar van zijn comeback. Eerst met een 38 minuten-durende mixtape Hi This Is Flume, onmiddellijk gevolgd door zijn eerste nieuwe single sinds 2016, Friends (feat. Reo Cragun). Vandaag is er het splinternieuwe Let You Know, een samenwerking met London Grammar, en de aankondiging van een nieuwe tournee! Een Belgische halte is voorzien op donderdag 7 november in de Lotto Arena. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 21 juni om 10u.