arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: FKJ, 3/10/19, AB

ma 29 apr 2019

De Frans-Nieuw-Zeelandse FKJ zet zijn foutloos parcours onverstoord verder. Na hopeloos uitverkochte shows in de Botanique en La Madeleine, voegt French Kiwi Juice – aka FKJ – nu ook de Ancienne Belgique toe aan zijn palmares. De jonge artiest stelt op 3 oktober zijn nieuwe plaat aan ons voor in Brussel. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 3 mei om 10u.

De hypergetalenteerde Vincent Fenton laat zijn grenzeloze creativiteit de vrije loop, en wisselt moeiteloos af tussen bas, piano, saxofoon en synths. Sinds 2017 maakt hij onder de naam FKJ een warme en groovy sound met electro- en jazztoetsen. Zijn debuut French Kiwi Juice vinden we op het kruispunt van funk en soul, en bevat enkele unaniem gesmaakte muzikale pareltjes. Live speelt hij overal ter wereld de sterren van de hemel en verovert hij steeds meer zijn plaats in de internationale electro-scene. En hij schakelt nóg een versnelling hoger, want vandaag kondigt FKJ Leave My Home aan, een downtempo ballade die als voorbode dient voor nog meer nieuw werk… Dit najaar mogen we zijn tweede langspeler verwachten!