arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: Editors, 1/2/20, Sportpaleis

do 05 sep 2019

Op een moment dat de band één van zijn meest productieve creatieve pieken in 15 jaar carrière beleeft, kondigt Editors de release van een Best Of album aan. Black Gold verschijnt op 25 oktober en telt 13 tracks uit 6 studioalbums en 3 gloednieuwe nummers: Upside Down, zomerhymne Frankenstein en de dramatische titeltrack Black Gold.

Vanaf hun de hemel in geprezen debuut The Back Room tot aan Violence, hun zesde top 10 album op rij, hebben de mannen van Editors geweigerd om stil te blijven staan of zich een duimbreed in de weg te laten leggen om hun eigen ding te doen. Waarschijnlijk is dat het grote geheim achter hun blijvend succes. Dàt en natuurlijk de steun van een enorm trouwe fanbase, zowel in de UK als ver buiten de landsgrenzen. Het zijn zij die hen naar de grootste concertzalen en zomerfestivals in Europa and beyond brachten. In België wordt de liefde en toewijding van de fans alleen nog groter met de jaren. Vorig jaar stonden Tom Smith en co nog in een nokvol Sportpaleis en mochten ze op de 2018 editie van TW Classic headlinen.

Naar aanleiding van het nieuwe album komt er ook een greatest hits tournee! No Sound But The Wind, Papillon, Smokers Outside The Hospital Doors, Munich, A Ton Of Love, Magazine en alle andere grote Editors-klassiekers passeren de revue. Op zaterdag 1 februari 2020 houdt de tour halt in het Antwerps Sportpaleis. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf donderdag 12 september om 10u.