arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: Eddie Vedder, 19/06/17, Lotto Arena

wo 08 mrt 2017

Eddie Vedder maakte vandaag bekend dat hij in mei en juni van dit jaar een reeks Europese concerten plant. Vedder’s Europese tournee wordt op 29 mei afgetrapt in Amsterdam en houdt op 19 juni halt in de Antwerpse Lotto Arena. Tickets voor het Belgische concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 10 maart om 10u. Eddie Vedder wordt op zijn nieuwe tour vergezeld van special guest Glen Hansard.

Vedder is vooral bekend om zijn carrière bij Pearl Jam, waar hij sinds 1990 frontman is. Zijn solodebuut dateert van 2007 en is meteen een inslaand succes. Met zijn soundtrack album voor de film Into The Wild wint Vedder een Golden Globe voor het nummer Guaranteed. Opvolger Ukulele Songs (2012) is dan weer goed voor een Grammy-nominatie voor Best Folk Album. Op 7 april aanstaande wordt Eddie Vedder als lid van Pearl Jam geïntroduceerd in de Rock and Roll Hall of Fame.