arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: Cigarettes After Sex, 7/11/19, Koninklijk Circus

wo 19 jun 2019

Cigarettes After Sex is klaar voor een terugkeer, met een nieuw album dat hij ons op 7 november live komt voorstellen in het Koninklijk Circus!

Als fan van Miles Davis, Françoise Hardy, Cocteau Twins en Mazzy Star, brengt Cigarettes After Sex in 2012 een eerste EP uit. En het was meteen raak! Single Nothing’s Gonna Hurt You Baby heeft alles in huis om een klassieker te worden: een daverend ritme, romantische en dreigende arrangementen, en vooral de bezwerende stem van Greg Gonzales. Cigarettes After Sex schopt het pijlsnel tot internationale revelatie en brengt in 2015 met Affliction en Keep On Loving You twee nieuwe juweeltjes uit, een jaar later gevolgd door het magnifieke K. Stuk voor stuk grootse songs die zich diep in je ziel nestelen. Sinds eind vorig jaar is Gonzales terug aan het werk, met een felgesmaakte cover van Neon Moon van countryduo Brooks & Dunn. Dat wordt ongeduldig aftellen naar dit najaar!