arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: Chromatics, 29/10/19, Trix

di 30 apr 2019

Vandaag trapt Chromatics een Amerikaanse tournee af in Santa Ana. Daarmee staan ze voor het eerst in meer dan vijf jaar terug op het podium! Een Europees luik van de Double Exposure Tour bleef voorlopig uit…tot vandaag! De band uit Portland kondigt zijn oversteek aan met een aantal Europese data. Een Belgische halte is voorzien op 29 oktober in Trix, Antwerpen.

De groep brak destijds door met de track Tick Of The Clock, die werd gebruikt in verschillende Hollywood films, waaronder Drive en Taken 2. De wortels van Chromatics liggen in de punk, maar in 11 jaar carrière evolueerde hun sound naar een veel elektronischer en tegelijk razendinteressant en uniek geluid! De band is aan zijn vijfde studioalbum toe. Het langverwachte Dear Tommy moet binnenkort verschijnen en gaf o.a. met Black Walls en de nieuwste Time Rider al enkele singles prijs.

Live houdt Chromatics het graag zo minimalistisch en sfeervol mogelijk. De synths zorgen voor het kosmische element, de gitaar voor het pittige kantje en de drums voor de discobeats. Tijdens hun Double Exposure Tour krijgt Chromatics support van labelgenoten Desire en In Mirrors. Tickets voor het concert op dinsdag 29 oktober in Trix zijn beschikbaar vanaf vrijdag 3 mei om 10u.