arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: Christian Löffler, 27/11/19, La Madeleine

wo 12 jun 2019

Dichter, schilder, producer en muzikant Christian Löffler is een getalenteerde artiest die etherische en melodieuze klanken produceert. Hij bewandelt dezelfde paden als artiesten zoals Sigur Rós, Ólafur Arnalds en Nils Frahm. Zijn vierde album Graal (Prologue) kwam in het voorjaar uit, de perfecte gelegenheid voor de Keulenaar om een handvol concertdata in Europa aan te kondigen. Op 27 november betreedt Christian Löffler het podium van La Madeleine. Een intense live-ervaring die je onder geen beding mag missen!

Uitgeweken naar de zuidkust van de Baltische Zee schrijft hij de meest poëtische nummers bij mekaar, geïnspireerd door de elementen en vibraties in de wereld. Al tien jaar lang is hij één van de absolute referenties in de hedendaagse muziekscene. Een unieke mix van melancholische ambient, neoklassieke techno en psychedelische deep house leverde hem al meer dan 55 miljoen streams op en bracht hem naar de grootste internationale podia, naast artiesten als Bonobo, Alt-J, Jungle, Nick Murphy fka Chet Faker, Hardwell en nog vele anderen. Begin dit jaar bracht hij gloednieuwe single Like Water met bijhorende clip uit. Het was de voorbode van zijn vierde album dat sinds april beschikbaar is. Zes nieuwe, weelderige nummers die zijn absoluut onberispelijke discografie vervolledigen!