arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: blackwave., 3/12/19, AB

do 25 apr 2019

Het Antwerpse duo blackwave. groeide in een mum van tijd uit tot een van de meest besproken hiphopacts van ons land. Hun sexy grooves en nineties sound wordt live ondersteund door een fantastische jazzband, waarmee ze onder andere op Rock Werchter, in de Roma en bij hun vorige passage in AB hoge ogen gooiden.

Het is inmiddels twee jaar geleden dat hun debuut Mic check verscheen. Waarop lovende recensies van zowel binnen- als buitenlandse muziekcritici, Europese prijzen en nominaties voor onder andere Red Bull Elektropedia Awards volgden. Met singles als BIG Dreams, Elusive, Whasgood? en GoodEnough zijn de Antwerpenaren ondertussen niet meer van de radio weg te slaan. Enkele weken geleden brachten ze samen met Caleborate de single home uit, die door Studio Brussel als 'catch of the day’ werd opgepikt. Op 3 december volgt er meer in de AB!