arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: All You Need Is Love!, 30/5/20, Koningin Elisabethzaal

do 26 sep 2019

All You Need Is Love! is terug! De spectaculaire musical over het leven en de ongelooflijke carrière van The Beatles keert volgend jaar terug naar ons land. De muzikaal en visueel hoogstaande show was eerder te zien in Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, China, Italië, Oostenrijk, Denemarken, Zwitserland en Duitsland, en hield in 2016 voor het eerst halt in België, in een uitverkocht Kursaal Oostende. In 2020, exact 60 jaar na het ontstaan van de band en 20 jaar na het ontstaan van de musical, is All You Need Is Love! te zien in Antwerpen.

De unieke muzikale biografie vertelt het verhaal van één van de meest bekende en meest invloedrijke bands aller tijden. Een onwaarschijnlijk succesverhaal! In de hoofdrol van deze musical staat het kwartet Twist & Shout. Niet enkel de treffende fysieke gelijkenissen van het viertal uit Las Vegas doen je geloven dat John, Paul, George en Ringo op het podium staan, de artiesten treden ook live op in de originele kostuums en leven zich zodanig in dat ze hun publiek een instant Beatles feeling bezorgen! Ze spelen meer dan dertig onsterfelijke hits, als Yellow Submarine, Let It Be, Yesterday en Hey Jude, terwijl authentieke historische beelden op de achtergrond de echte Beatles weer tot leven brengen.

All You Need Is Love! is op zaterdag 30 mei 2020 te zien in de prachtige Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Tickets voor het spektakel zijn beschikbaar vanaf vrijdag 27 september om 10u. Een must see voor iedere Beatles fan!