arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: Alice Phoebe Lou, 11/11/19, La Madeleine

di 14 mei 2019

Alice Phoebe Lou maakt indruk! Na een uitverkocht concert in de Botanique dit voorjaar en een langverwachte spot op Rock Werchter op 29 juni in het vooruitzicht, zet de jonge Zuid-Afrikaanse haar opmars onverstoord verder. Op 11 november betreedt ze het podium van La Madeleine. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 17 mei om 9u.

De jonge singer-songwriter, van origine uit Kommetjie in Zuid-Afrika, verhuist na haar studies naar Berlijn. Daar ontwikkelt ze een prachtige artistieke persoonlijkheid en een sterk creatief zelfvertrouwen dat tot uiting komt in haar betoverende stem en verfijnde muziek. In 2014 komt ze als onafhankelijke artiest met een eerste EP, getiteld Momentum, twee jaar later opgevolgd door debuutalbum Orbit. Alice Phoebe Lou verbaast publiek en critici met een volwassen en originele sound, met wortels in de blues en folk. In 2017 schrijft ze, voor de soundtrack van de documentaire Bombshell: The Hedy Lamarr Story, het nummer She. Ze haalt er de shortlist van de Oscars mee in de categorie ‘Best Original Song’.

Vandaag zet ze haar artistieke reis verder met een splinternieuw album Paper Castles, met daarop verbluffende nummers als Something Holy en Skin Craws. Een ongelofelijk talent dat je moet ontdekken!