arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

New concert: Alec Benjamin, 12/11/19, La Madeleine

ma 13 mei 2019

Alec Benjamin, uit Phoenix, Arizona, is goed op weg om hét nieuwste internationale popfenomeen te worden. De nog niet eens 25-jarige betovert zijn generatiegenoten met fijnbesnaarde teksten en meeslepend zachte melodieën. Tijdens zijn Europese najaarstournee houdt hij halt in ons land, voor een concert op 12 november in La Madeleine! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 17 mei om 10u.

Songschrijver, composer, zanger, … Alec is een polyvalente en hypergevoelige artiest. Met een ontwapenend gemak snijdt hij thema’s aan waar de jeugd van wakker ligt, zoals op zijn album I Built A Friend (2017). Als kind van zijn tijd, en met nu al een mooie reeks hits op zijn actief, is Alec voorbestemd om de wereld te veroveren. Nummers als The Boy In The Bubble, If We Have Each Other, Let Me Down Slowly en recent ook If I Killed Someone For You laten niemand onberoerd. En de jonge Amerikaan heeft binnenkort nog meer verrassingen voor ons in petto… Afspraak op 12 november in La Madeleine!