arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

Guns N’ Roses headlinen TW Classic 2017

do 15 dec 2016

TW Classic 2017 kent zijn headliner. De Not In This Lifetime Tour van GUNS N' ROSES zal op zaterdag 24 juni in het Festivalpark in Werchter halt houden. De ticketverkoop voor TW Classic 2017 start op vrijdag 9 december om 10u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. De verdere line-up van het dagfestival in Werchter wordt later bekend gemaakt.


TW Classic is een festival naar een klassiek en beproefd recept. Het grijpt terug naar de formule die in Werchter gangbaar was tot 1994: een mooie, zomerse dag, een festivalterrein met 1 podium, een fijn en uitbundig publiek en een selecte groep van Grote Namen met een zeer hitgevoelig palmares. TW Classic is ondertussen zelf een klassieker geworden. Welluidende namen zoals The Rolling Stones, The Police, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Sting, Phil Collins, Elton John, Texas, Depeche Mode, Black Eyed Peas, Robbie Williams en Bruce Springsteen & The E Street Band sierden reeds de affiche van het festival. TW Classic 2017 vindt op zaterdag 24 juni plaats in het Festivalpark in Werchter.

Tickets voor TW Classic 2017 zijn  te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.  Een regular ticket voor TW Classic 2017 kost 91 euro (inclusief servicekosten) in voorverkoop.  Er is ook een limited edition Golden Circle ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium, te koop aan 156  euro (inclusief servicekosten) per ticket.