arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

Extra show: Chippendales, 11/12/19, Cultuurcentrum Hasselt

do 14 mrt 2019

Al vele jaren op rij vertroetelen de stoere, sexy Chippendales® hun (voornamelijk vrouwelijke) fans. Het recept? Sensuele danspassen, uitgekiende choreografieën en ophitsende muziek, samengevoegd tot één kolkend geheel, waarbij de toeschouwers nauw betrokken worden. Met de licht erotische shows weten de Chippendales® het uitzinnige publiek als geen ander in vervoering te brengen.

De gespierde binken van Chippendales® verwennen de Belgische dames in oktober drie dagen op rij met hun splinternieuwe Let's Misbehalve tour. Afspraak op vrijdag 18 oktober in de Antwerpse Stadsschouwburg, op zaterdag 19 oktober in het Kursaal Oostende en op zondag 20 oktober in het cultuurcentrum Hasselt. Laatstgenoemde show is inmiddels zo goed als uitverkocht en ook voor de andere data is de vraag naar tickets erg groot! De begeerlijke mannen kondigen daarom aan dat ze in de winter terugkeren naar ons land, met een extra show op woensdag 11 december in het cultuurcentrum Hasselt. Vier opwindende dagen, met entertainment van de bovenste plank! Tickets voor alle shows zijn nu beschikbaar.