arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

Extra concert: Arsenal, 14/7/19, OLT Rivierenhof

ma 18 mrt 2019

Vorige week hadden Hendrik Willemyns en John Roan fijn concertnieuws te melden. Arsenal brengt zijn swingende sound en exotische feel-good-vibes op zaterdag 13 juli naar het OLT Rivierenhof. Tickets voor dat concert gingen afgelopen vrijdag in verkoop en waren in geen tijd allemaal de deur uit. De band voegt daarom een extra concert toe aan de agenda, namelijk op zondag 14 juli in het OLT Rivierenhof. Tickets voor die nieuwe datum zijn nu beschikbaar. Snel zijn is de boodschap!

Arsenal doorbrak eind 2017 een periode van stilte met single Amplify, vier uitverkochte AB's en een topconcert in de Flame van de Warmste Week. Spreken van een terugkeer was echter uit den boze. Het was de start van iets nieuws. De geboorte van ‘le nouveau Arsenal’, met bijhorende nieuwe sound. “Als we met Arsenal nog iets wilden bereiken, moesten we op een totáál nieuwe manier werken. Alles moest anders. Vandaar dat we naar Nigeria zijn getrokken, om volop te experimenteren met onze ritmes,” aldus Hendrik Willemyns. Begin 2018 kreeg de nieuwe gedaante van Arsenal nog meer vorm met de release van album In The Rush Of Shaking Shoulders. En dat ‘le nouveau Arsenal’ stevig swingt, daar kon u vorig jaar o.a. van getuigen op de wei van Rock Werchter en in een volle Lotto Arena. Ook 2019 heeft heel wat moois in petto voor Hendrik Willemyns en John Roan. Eind april verschijnt een langspeelfilm en een boek, beide van de hand van Hendrik, en in juni sieren ze de affiche van Werchter Boutique, samen met o.a. Fleetwood Mac. Op zaterdag 13 en zondag 14 juli concerteert Arsenal in het prachtige kader van het OLT Rivierenhof.