arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu

Concert update: Volbeat, 04/11/19, Sportpaleis

wo 19 jun 2019

De Deens-Amerikaanse hard rockers van Volbeat zijn populairder dan ooit. Het concert in Lotto Arena was in een mum van tijd uitverkocht. De vraag naar tickets bleef groot. Vandaag kondigt de band aan dat het concert voorzien in de Lotto Arena op donderdag 21 november verplaatst wordt naar een grotere zaal. Deze zaalwijziging betekent ook een wijziging van datum. Volbeat staat op maandag 4 november in het Antwerps Sportpaleis voor wat hun grootste indoorshow in België ooit wordt. Tickets voor dit nieuwe concert gaan onmiddellijk in verkoop.

Het nieuws volgt op de eerdere aankondiging van de Rewind, Replay, Rebound wereldtour en het nieuwe album Rewind, Replay, Rebound dat vanaf 2 augustus verkrijgbaar is. De verwachtingen staan hooggespannen na de #1 chartnotering van voorganger Seal The Deal & Let's Boogie in o.a. België, Duitsland, Zweden, Denemarken, en Finland uit 2016. Volbeat staat gekend om zijn geheel eigen en herkenbare sound van psychobilly en punk getinte rock ‘n’ roll. De band is een graag geziene gast op Graspop Metal Meeting en Rock Werchter. Hun laatste indoor passage in België vond plaats in een tot de nok gevulde Vorst Nationaal in november 2016. Special guest op het Europese luik van de Rewind, Replay, Rebound Tour is het Amerikaanse Baroness, met het Canadese Danko Jones als opener.