arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Zucchero "Sugar" Fornaciari
08 nov 2020 - Vorst Nationaal, Brussel

Tour: D.O.C. World Tour
Opening deuren: 18:30

Zucchero “Sugar” Fornaciari is terug met een weldra te verschijnen nieuw album en een werelwijde tournee die heel 2020 in beslag zal nemen. België staat uiteraard op het programma... De Italiaanse superster komt de harten van zijn vele fans verwarmen op zondag 8 november 2020 in Vorst Nationaal! Noteer de datum alvast in uw agenda’s! 

De artistieke en muzikale grootheid in de internationale muziekwereld Zucchero is geliefd voor zijn tijdloze nummers als Senza Una Donna, Baila Morena, en Il Volo. Weinig andere artiesten kunnen terugkijken op zulke rijkelijke en succesvolle carrière! Sinds zijn beginjaren is hij in de ban van rhythm & blues, soul en gospel, en groeit hij uit tot een heus podiumbeest barstend van het muzikale talent en grenzeloze passie. Of hij nu in het Engels of het Italiaans zingt, zowel zijn pakkende ballades als zijn meer uptempo nummers bezorgen hem overal ter wereld een grote en trouwe fanbasis.

Vandaag onthult Zucchero zijn nieuwe single samen met Rag’n’Bone Man Freedom. Een perfecte mix van moderne pop en de authentieke stijl van de Italiaanse zanger. Het is eveneens de voorloper van D.O.C., het veertiende album weldra overal verkrijgbaar. Mis zijn terugkeer naar de podia niet op 8 november 2020!

Published: 07/10/2019

Ticketinfo