arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Years & Years
07 feb 2019 - Lotto Arena, Antwerpen

Tour: The Palo Santo Tour
Voorprogramma: Martha Da’ro

Timing:
DOORS: 18.30
MARTHA DA’RO: 20.00 – 20.30
YEARS & YEARS: 21.00 – 22.30

De band achter de charismatische Olly Alexander is helemaal terug van weg geweest. Terwijl jongste single If You’re Over Me gestaag klimt naar de hoogste regionen van de charts, heeft het trio van Years & Years zich nog nooit zo onoverwinnelijk gevoeld. Ze zijn in bloedvorm. Onlangs speelden ze in één week tijd een indrukwekkende set op de Capital Summertime Ball, ging hun kortfilm Palo Santo in première op BAFTA en brachten ze If You’re Over Me live bij Graham Norton. En nu ze helemaal on fire zijn, kondigen ze ineens ook een uitgebreide tournee doorheen UK en Europa aan. Probeer hen nog maar eens te stoppe

Ze maken het nieuws vandaag bekend, na een schitterend optreden op Werchter Boutique afgelopen weekend en op de vooravond van de release van hun langverwachte tweede album. Palo Santo komt uit op 6 juli en is een plaat van wereldklasse. Eerste single Sanctify deed al meteen vermoeden dat het een meer dan waardige opvolger zou zijn voor debuut Communion, dat met King, Desire, Shine en Take Shelter bol stond van superhits!

De Palo Santo Tour wordt op 28 november afgetrapt in Glasgow en eindigt op 7 februari in... de Antwerpse Lotto Arena!

Published: 18/06/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be