arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Yann Tiersen
18 feb 2019 - Paleis voor Schone Kunsten, Brussel

Opening deuren: 19:00

In 2019 gaat Yann Tiersen opnieuw de baan op om zijn publiek live te begroeten. En dat doet hij met de mooiste reden van allemaal: tijdens deze Europese tournee presenteert hij ons in Brussel zijn gloednieuwe plaat, All. Op 18 februari staat Yann Tiersen in de Henri Le Boeufzaal van het Paleis voor Schone Kunsten!

Doorheen de loop van zijn carrière bouwde de intimistische en aangrijpende muzikant een opmerkelijke, atypische discografie op. Daarbij schuwt de gepassioneerde Tiersen niet om tegen de stroom van de hedendaagse commerciële eisen in te gaan. Hij distilleert poëtische en diepzinnige instrumentale muziek, die je meevoert en doet nadenken. Op 15 februari komt zijn tiende LP uit, die hij opnam in zijn nieuwe studio op het bretoense eiland Ouessant, samen met Gareth Jones. All behandelt Tiersens favoriete thema’s – zijn band met de natuur en het milieu, zoals we kunnen horen op de vandaag gereleasete single Tempelhof.

Afspraak met één van de meest pakkende Franse componisten van zijn generatie, op 18 februari in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. Een must!

Published: 16/10/2018

Ticketinfo