arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Xavier Rudd
17 sep 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Newton Faulkner
Opening deuren: 19:00

Zijn terugkeer is een enorm schot in de roos. Een eerste concert in geen tijd uitverkocht, en ook een quasi boordevolle zaal voor de tweede show tonen duidelijk het enthousiasme van zijn Belgische fanbase. Om het feest compleet te maken, voegt de Australische muzikant nog een derde Brusselse afspraak toe aan zijn concertagenda, nog steeds met Newton Faulkner als voorprogramma. Xavier Rudd staat ook op 17 september op het podium in de AB!

Het wordt dus een driedelige passage in Brussel, waarin Rudd ons zijn nieuwe album Storm Boy zal voorstellen. Zes jaar na zijn laatste plaat wachten we vol ongeduld op een negende album, dat op 25 mei in de rekken ligt.

Grijp deze derde en laatste kans om een uitzonderlijk artiest live aan het werk te zien, die bekend staat om zijn intense spektakel.

Dit concert is een coproductie AB/Live Nation.

Published 25/05/2018

Ticketinfo