arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Wolfmother
02 jul 2019 - OLT Rivierenhof, Deurne (Antwerpen)

Voorprogramma: RHEA

Timing(*):
DEUREN: 19.00
RHEA: 20.30
WOLFMOTHER: 21.30
*Subject to changes

De Australische rockband Wolfmother rond frontman en gitarist Andrew Stockdale voegt een Belgische datum toe aan hun Europese tournee komende zomer. Op dinsdag 2 juli tekent het OLT Rivierenhof in Antwerpen present voor een avond vol energetische en psychedelische hard- en stonerrock! 

De rockformatie debuteerde in 2005 met een gelijknamig album dat een ware schokgolf doorheen het muzieklandschap veroorzaakte. De iconische plaat waarvan inmiddels anderhalf miljoen exemplaren verkocht zijn, werd door Rolling Stone als één van de beste platen van dat jaar genoemd. Single Woman bleek zulke dijk van een schijf te zijn dat de Grammy voor “Best Hard Rock Performance” meer dan verdiend was. Het laatste Wolfmother-album Victorious is inmiddels alweer drie jaar oud, maar Stockdale bracht in 2018 nog een tweede soloalbum Slipstream uit, waarvan hij met Wolfmother ook nummers speelt. Old school rock ’n roll geïnspireerd door Led Zeppelin en Black Sabbath in het mooiste outdoor theater van het land? Let's rawk op 2 juli!

Dit concert is een coproductie van Live Nation en OLT Rivierenhof.

Published: 26/02/2019

TOEGANKELIJKHEID
OLT Rivierenhof ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Helaas kunnen we niet garanderen dat elk stukje (eenvoudig) bereikbaar is voor mensen met een beperking of een rolstoel. Bovenaan het theater voorzien we een zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone. Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via info@arenbergschouwburg.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan OLT Rivierenhof zo aangenaam mogelijk te maken.

Ticketinfo