arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Within Temptation
29 apr 2014 - 29 apr 2014 - Lotto Arena, Antwerpen

Aangezien Within Temptation nog druk bezig is met de laatste hand te leggen aan hun nieuwe album Paradise (What About Us?), voorzien voor eind januari 2014, ziet de band zich genoodzaakt hun wereldtournee uit te stellen. Om die reden wordt het concert van dinsdag 11 februari in de Lotto Arena, verplaatst naar dinsdag 29 april. Wie reeds in het bezit was van een ticket wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. Alle reeds aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe concertdatum. Ticketkopers die zich om één of andere reden niet kunnen vrijmaken op de nieuwe datum, worden verzocht zo snel mogelijk contact op te nemen met het verkooppunt waar het ticket werd aangekocht. Tickets voor het concert van Within Temptation zijn nog steeds beschikbaar.

Robert Westerholt: “To make up for the rescheduled dates, we’re now pressured to work even harder to deliver our best and most impressive live production ever on the upcoming tour, however the completion of a great new album is a prerequisite for that! And therefore the only option was to reschedule the dates for Western Europe.”

Within Temptation is zonder twijfel de meest succesvolle Nederlandse rockband in het buitenland. Sinds de release van eerste album Enter (1997) verkoopt de groep meer dan drie miljoen platen wereldwijd en sleept ze gouden en platina albums in de wacht. Bovendien regent het prestigieuze prijzen in binnen- én buitenland en staat de band steevast voor uitverkochte zalen in Europa, Azië en Noord- en Zuid- Amerika. Ter ere van hun vijftienjarig bestaan trekken Sharon den Adel en co er op uit met een grootse wereldtournee, die in november 2012 halt houdt in het Sportpaleis. De Nederlanders beloven de grootste happening in de geschiedenis van Within Temptation en houden ook woord. De Belgische fans krijgen een energieke performance en visueel spektakel, met indrukwekkende decors, vuurwerk en filmbeelden!
In het voorjaar van 2014 komt de populaire rockformatie terug naar ons land. Met opnieuw een spectaculair concert zullen ze hun nieuwe album aan de Belgische fans voorstellen. Een niet te missen concert op dinsdag 29 april in de Lotto Arena!

Timing
Delain: 20.00 – 20.40
Within Temptation: 21.00 – 23.00

Ticketprijzen
Tickets kosten 49 euro, 44 euro en 39 euro, inclusief servicekosten.