arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Within Temptation & Evanescence
04 apr 2020 - Paleis 12, Brussel

Naar aanleiding van het recente verbod op indoor evenementen in verschillende Europese landen hebben Within Temptation & Evanescence besloten hun Europese tournee uit te stellen tot nog nader te bepalen data.

De concerten in Paleis 12 (Brussels Expo) van 4 en 24 april vinden daarom niet plaats. We gaan actief op zoek naar nieuwe data voor deze concerten. Tickets blijven geldig voor de nieuwe data. Bedankt voor uw geduld en uw begrip.

Published 16/03/2020


Tour: Worlds Collide Tour
Voorprogramma: Smash Into Pieces

Twee zwaargewichten uit de metal scene bundelen de krachten voor een reeks concerten die het publiek met verstomming zal slaan. Within Temptation en Evanescence gaan samen de hort op. Aftrap van de ‘Worlds Collide Tour’ wordt op zaterdag 4 april gegeven in Paleis 12 in Brussel. De voorverkoop start op vrijdag 20 september om 10u.

Met Evanescence’s Amy Lee en Within Temptation’s Sharon den Adel op kop, twee van de meest creatieve vrouwen uit de rock scene, kijken beide bands reikhalzend uit naar de tour waarbij ze samen de affiche delen. Een tour die nu al als uitzonderlijk de geschiedenisboeken in gaat.

Amy Lee: “We kunnen niet wachten om onze krachten te bundelen met Within Temptation en er een epische tour van te maken. De fans hebben hier heel lang om gevraagd en we zullen het wachten zeker belonen. Ik kijk ernaar uit om Sharon’s prachtige stem elke avond te horen!"

Sharon den Adel: "Within Temptation en Evanescence hebben veel gemeen en bovenal delen we dezelfde passie voor wat we het liefst doen: zingen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met hen door Europa te reizen en er een onvergetelijke ervaring van te maken!”

Published 17/09/2019

Ticketinfo