arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
White Lies
20 feb 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Boniface
Opening deuren: 19:00

Als erfgenamen van Joy Division en Echo & The Bunnymen, gelden de Britten van White Lies als een belangrijke speler van de internationale indierockscene. Dat gaan ze opnieuw bewijzen met een vijfde album, dat uitkomt in het voorjaar van 2019! Aan dat goede nieuws koppelt de band ook een grootse tournee, die hen op 20 februari naar het podium van de Ancienne Belgique brengt!

White Lies maakte vandaag zelf het goede nieuws bekend via Twitter. Hun vijfde album, getiteld Five, is voorzien voor 1 februari 2019. In navolging van Friends uit 2016, zal deze nieuwe release de fans verrassen met negen nieuwe nummers die trouw blijven aan hun unieke stijl, gedragen door single Time To Give. Een heerlijke eerste track vol melancholie, met uiteraard de vertrouwde synth-melodie. Five omvat sfeervolle ritmes gedrenkt in de donkere en krachtige stijl die het Engelse trio zo typeert. Het unieke stemgeluid van de charismatische Harry McVeigh, ondersteund door zijn twee kompanen Charles Cave op bas en Jack Lawrence-Brown op drums, blijft een onaantastbaar succesrecept.

Ontdek White Lies live in het intieme kader van de AB met hun nieuwste album en hun grootste hits, op woensdag 20 februari 2019!

Published: 17/09/2018

Ticketinfo

Gelijkaardige evenementen