arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Werchter Boutique presents Robbie Williams
08 jul 2017 - Festivalpark, Werchter

Robbie Williams -geboren showman, hitmachine en meester-entertainer- komt op zaterdag 8 juli 2017 naar Werchter Boutique in het kader van zijn The Heavy Entertainment Show Tour 2017. Erasure toert met hem mee als special guest. De line-up wordt later vervolledigd.

Van een passende titel gesproken. Het jongste album van Robbie Williams heet The Heavy Entertainment Show (2016). Dat is natuurlijk de discipline waarin hij al meer dan een kwarteeuw bij de besten op aarde behoort. ‘Ik ben een geboren showman,’ zegt de man. ‘Als ik de koelkast open en het lichtje springt aan, dan begin ik automatisch te performen.’ Williams maakt mensen zo blij dat hij het ene record op het volgende stapelt. Zo is hij de succesrijkste Britse soloartiest ooit. En staat hij thuis met maar liefst zes albums in de lijst van 100 best verkochte platen. Williams haalde zelfs het Guinness Book Of World Records. Op 19 november 2005 verkocht hij 1,6 miljoen tickets voor zijn Close Encounters Tour. Voor dat alles ontvangt hij dit jaar de BRITs Icon Award, een prestigieuze onderscheiding voor artiesten met een blijvende impact op de Britse cultuur. Alleen Elton John en David Bowie gingen Williams vooraf. En hij is nog maar net de 40 voorbij…

Published: 07/11/2016

Ticketprijzen
Een regular ticket kost 86 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Er is ook een limited edition Inner Pit ticket dat toegang geeft tot het vak net voor het podium, te koop aan 146 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) per ticket. 
 

Speciale rolstoelpodiumtickets:
Personen met een handicap dienen voor Werchter Boutique speciale tickets te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Deze tickets kan je reserveren vanaf vrijdag 11 november 11u00 door dit formulier in te vullen. De tickets voor het rolstoelpodium kosten 86 euro en zijn beperkt in aantal. Reserveren kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je handicap kan aantonen.

Mensen die geen nood hebben aan het platform maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang…), dienen geen speciale tickets te kopen. We vragen wel om de faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, klapstoel…) op voorhand aan te vragen. Dit kan door dit inschrijvingsformulier in te vullen. Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 15 juni 2017!

Voor vragen omtrent de aankoop van rolstoelpodiumtickets, kan u terecht bij Ticketmaster op het nummer +32 (0)70 22 31 93.
Info over de toegankelijkheid van het festival vindt u hier.
Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan u terecht bij boutique@inter.vlaanderen.

Over Werchter Boutique presents:
Werchter Boutique presents... is een avondfestival voor fijnproevers en feestvierders. Alles draait rond één absolute topnaam. Alleen de Groten der Aarde komen in aanmerking. Artiesten die hoogwaardig en avondvullend entertainment brengen en die een grote massa in de openlucht kunnen begeesteren. Wisten het Festivalpark eerder al in te palmen: Madonna, Prince, Metallica en Muse. Werchter Boutique presents Robbie Williams vindt plaats op zaterdag 8 juli 2017 in het Festivalpark in Werchter.

Weet meer over Werchter Boutique via werchterboutique.be.

Ticketinfo

Koop tickets

Ticketinfo

Koop tickets