arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Werchter Boutique presents PRINCE
10 jul 2010 - 10 jul 2010 -

Information in English

Het rijk van Prince is groot en dankzij juiste meesterzetten houdt hij dat zo. Prince is schaars. Zo is het intussen alweer bijna 10 jaar geleden dat hij nog in België was. Maar daar komt nu –tot groot jolijt van velen- verandering in. De beste live-performer van de moderne tijden komt naar Werchter. En daar is intussen al veel over gesproken en geschreven. Amper 3 concerten plant Prince deze zomer. Op zaterdag 10 juli sluit Prince zijn korte verblijf in Europa af met een concert in het Werchterse Festivalpark! Geruchten gaan dat het concert van Prince in Werchter al uitverkocht is. Dat klopt niet. Er zijn nog voldoende tickets in verkoop via de gekende verkoopkanalen. Prince brengt de geweldig funky support acts Larry Graham (van Graham Central Station) en Mint Condition mee. Maar alvorens zij allen het podium betreden, warmt Jamie Lidell Werchter op. En dat zal niet onopgemerkt gebeuren. Zijn nieuwe album Compass wordt met superlatieven overladen. Jamie Lidell kleurt dan ook graag buiten de lijntjes. Soulvolle funk van topklasse. En bijgevolg perfect om de feestelijkheden in het Festivalpark in Werchter op 10 juli op gang te schieten! Het festivalpark opent de poorten vanaf 16u!

TICKETINFO

Een kaartje in voorverkoop kost 80 euro (excl. reserverings- en verzendingskosten). Een ‘Golden Circle’ ticket kost 120 euro (excl. reserverings- en verzendingskosten).

VOORVERKOOPPUNTEN
BELGIE
Proximus Go For Music:
0900 2 60 60 – www.proximusgoformusic.be
Betaling met overschrijving/kredietkaart
NEDERLAND
Proximus Go For Music/Tele Ticket Service
0900 45 000 45 – www.proximusgoformusic.be
Betaling met acceptgiro/kredietkaart
ANDERE LANDEN
Proximus Go For Music/Tele Ticket Service
+32 34 0000 34 – www.proximusgoformusic.be
Enkel betaling met kredietkaart
UK
Ticketweb

MINDERVALIDEN

Enkel tickets aan 80 euro. Na bestelling en betaling ticket, NOODZAKELIJK contact opnemen met:

INTRO
Pieter Remmerie
St. Jorisstraat 1
8800 Roeselare
E-mail: boutique@intro-events.be
Web: www.intro-events.be

voor bekomen van juiste parkingtickets.

B-DAGTRIP
De NMBS biedt, in samenwerking met De Lijn en Werchter Boutique, een voordelig all-inticket aan voor de prijs van 86 euro. Inbegrepen zijn het festivalticket, de treinreis heen-en-terug in 2de klas naar Leuven en het eindtraject met de bussen van De Lijn naar en van het festivalterrein. Na afloop van het festival voorziet de NMBS extra treinen naar Kortrijk, Oostende, Antwerpen-Centraal en Hasselt in de nacht van 10 op 11 juli 2010. Deze B-Dagtrip is te verkrijgen in alle NMBS-stations vanaf donderdag 22 april.

MEER INFO VIA WWW.WERCHTERBOUTIQUE.BE EN WWW.LIVENATION.BE