arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Werchter Boutique 2020
20 jun 2020 - Festivalpark, Werchter

Het wordt een zomer zonder Werchter Boutique. De Nationale Veiligheidsraad heeft vandaag beslist dat massa-evenementen tot 31augustus niet toegelaten zijn in België.

Het is de enige juiste beslissing. Ze overvalt ons niet. Het lag in de lijn der verwachting en we hebben er enkel groot begrip voor. De gezondheid en veiligheid van festivalgangers, van artiesten, van crew, van vrijwilligers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Zorg dragen voor jezelf en geliefden. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Wij keken net als jullie heel erg uit naar een geweldige editie van Werchter Boutique. Maar even zijn er nu belangrijkere dingen, toch?

Heb je een ticket voor Werchter Boutique? We werken momenteel aan een regeling voor tickethouders. Onze ticketpartner Ticketmaster contacteert je van zodra deze volledig is uitgewerkt, naar alle waarschijnlijkheid binnen enkele dagen. Hou je mailbox in het oog. Bedankt voor je geduld.

Voor nu: blijf binnen, was je handen, hou afstand, zorg voor jezelf en mekaar. Dokters, verpleegkundigen, zorgverleners... zij zijn de helden van vandaag. Bedank en steun hen zoveel als mogelijk.


Wij kijken alvast vooruit, naar betere dagen. We gaan plannen maken voor volgende zomer. Want dan willen we er weer staan. Met een nieuwe topeditie van Werchter Boutique. We kijken er naar uit jullie dan te zien.

Bedankt voor jullie support en begrip.

Take care. Stay safe.

Published: 15/04/2020


LINE-UP WERCHTER BOUTIQUE 2020 ROND

Fans van de beste popmuziek verzamelen op zaterdag 20 juni in het Festivalpark in Werchter. Dagfestival Werchter Boutique pakt sterk uit dit jaar. Met headliner Taylor Swift, met Ellie Goulding en ook 5 Seconds of Summer. Drie toppers die al even geleden aangekondigd werden. Vandaag wordt de affiche verder aangevuld met hitparadehelden van eigen bodem: Bazart, Zwangere Guy, Loïc Nottet en Brihang

Werchter Boutique 2020 wordt geopend in het West-Vlaams door Brihang (12u45-13u15). Een woordkunstenaar die poëzie brengt voor mensen van/uit de 21ste eeuw. Steentje en Rommel zijn de meezingers van vandaag. Loïc Nottet (13u45-14u15) is een complete artiest die uitblinkt in elk aspect van het vak. Het maakt hem geliefd in Vlaanderen en Wallonië. En God in Frankrijk. De aanstekelijke singles On Fire (2019) en Heartbreaker (2020) zijn voorproevers van een nieuw album SILLYGOMANIA. Zwangere Guy (14u45-15u35) is de rapkoning van Brussel en een man met een groot gewicht binnen de nationale hiphop gemeenschap. Hij heeft een boerenjaar achter de rug: twee (!) top-albums, zeven MIA nominaties, indrukwekkende passages in de AB, magistraal op Rock Werchter, Brusseleir van’t joêr. Het Australische 5 Seconds of Summer (16u15-17u15) draagt de zon in zijn naam. Onder andere She looks so perfect, Don’t stop, Teeth en Youngblood zijn geweldige meezingers. Album vier van 5SOS zit in de pijplijn. Bazart (17u55-18u55) breekt in 2015 door met het instant klassieke Goud. Sindsdien schrijft het trio een geweldig verhaal in de Belgische popmuziek. Jongste single Maanlicht (2019) is alweer een recordbreker: hun langst genoteerde #1 in de Ultratop. Album nummer 3 is in de maak. Ellie Goulding (19u45-21u00) is één van de leading ladies van de Britse pop. Ellie Goulding maakt sprankelende en dansbare meezingmuziek die ook ergens over gaat. Haar bijzondere sopraanstem maakt alles af. Burn, How long will I love you, Outside (met Calvin Harris) en Love me like you do (uit de soundtrack van ‘Fifty shades of grey’) zijn haar grootste hits in ons land. Headliner Taylor Swift (22u00-00u00) is een waar fenomeen. Ze is zangeres, muzikant, songschrijver, producer. Ze is een vrouw van vele hits, van indrukwekkende cijfers en statistieken, van ontelbaar veel awards. De komst van Taylor Swift naar Werchter Boutique is om meer dan één reden bijzonder. Wegens haar status. Wegens een exclusieve show voor de Benelux. En wegens lang geleden. Het is immers voor het eerst sinds Vorst Nationaal in 2011 dat ze in België zal optreden.

Weet meer over Taylor Swift via taylorswift.com
Weet meer over Werchter Boutique via werchterboutique.be

Updated: 04/03/2020

Ticketinfo