arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Werchter Boutique 2020
20 jun 2020 - Festivalpark, Werchter

-5 SECONDS OF SUMMER NAAR WERCHTER BOUTIQUE 2020-

Een tweede naam voor Werchter Boutique 2020 dat op zaterdag 20 juni plaatsvindt in het Festivalpark in Werchter. Dat Taylor Swift het dagfestival zal headlinen is al even geweten. Met 5 Seconds of Summer -kort 5SOS- is nu ook een tweede naam gekend. 

Published 11/12/2019

-TAYLOR SWIFT HEADLINER WERCHTER BOUTIQUE 2020-

Taylor Swift komt naar België! Op zaterdag 20 juni 2020 is ze headliner van dagfestival Werchter Boutique. Taylor Swift (29) is een waar fenomeen. Ze is zangeres, muzikant, songschrijver, producer. Ze is een vrouw van vele hits, van indrukwekkende cijfers en statistieken, van ontelbaar veel awards, van een net uitgebracht prima zevende album Lover.

De komst van Taylor Swift naar Werchter Boutique is om meer dan één reden bijzonder. Wegens haar status - bien evident. Maar ook wegens een exclusieve show voor de Benelux. En wegens lang geleden. Het is immers voor het eerst sinds Vorst Nationaal in 2011 dat ze in België zal optreden.

Het festivalprogramma wordt binnenkort verder aangevuld.

Weet meer over Taylor Swift via taylorswift.com
Weet meer over Werchter Boutique via werchterboutique.be

Published: 17/09/2019

Ticketinfo