arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Werchter Boutique 2018
16 jun 2018 - Festivalpark, Werchter

De affiche van Werchter Boutique 2018, dat op zaterdag 16 juni plaats vindt in het Festivalpark in Werchter, is helemaal rond. Naast headliner Bruno Mars en Oscar and the Wolf, -beiden eerder aangekondigd- zullen ook Years & Years, Jessie J, Tom Odell, DJ Rashida en Lil’ Kleine optreden. Werchter Boutique wordt een groot feest.

Werchter Boutique programmeert ook dit jaar een parade van de beste popmuziek. Headliner Bruno Mars is dé popster van de 21ste eeuw. De Amerikaan -geboren op Hawaï- is even slim en funky als Prince en heeft van Michael Jackson de kunst geërfd om perfecte pop te maken. Ook live schittert Bruno Mars. Hij is een meesterlijk entertainer, een perfectionist met een stomende band in zijn rug. Oscar and the Wolf is van het beste van eigen bodem. Max Colombie imponeert zowel op plaat als op het podium. Verwacht een fenomenale show op Werchter Boutique. Oscar and the Wolf hebben daar patent op namelijk. Ook Years & Years hebben een winnende combinatie te pakken. Ze brengen de beste elektronische popmuziek mét diepgang en emotie. Voeg daar superhits Sunlight, King en Shine aan toe én het charisma van zanger Olly Alexander. In 2015 - dat is amper 3 jaar geleden- op één in de BBC Sound of lijst, nu wereldberoemd. De Britse Jessie J is hitmaakster. En superster. En rolmodel. Ze combineert dat alles vlot, met veel flair en met overtuiging. Uit haar debuut plukt ze niet minder dan zes tophits - waaronder Price Tag en Domino. Inmiddels is ze nog twee succesvolle albums en veel straffe songs verder. Ook Tom Odell weet hoe een hit geschreven wordt. Met zijn eersteling Another Love (2012) was het meteen raak. De jonge singer-songwriter rijpt verder en wordt met elk album beter. DJ Rashida reist de wereld rond met de grootste sterren. Bruno Mars brengt haar mee naar Werchter. Niet voor zomaar een intermezzo, wel voor een halfuur flink shaken op de meest funky van haar platen. Lil’ Kleine, de meest beluisterde Nederlandse artiest van het moment, opent Werchter Boutique 2018. Hij rijgt de hits aan mekaar. Van Drank & Drugs met Ronnie Flex tot de recente singles Krantenwijk en Loterij. Het levert hem miljoenen streams op en 1,1 miljoen volgers op Instagram.

Updated: 22/02/2018

Ticketprijzen
Een ticket voor Werchter Boutique kost 89 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop.
Alle ticketinfo en meer via werchterboutique.be.

Speciale Rolstoelpodiumtickets

Personen met een handicap dienen voor Werchter Boutique speciale tickets te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Deze tickets kan je reserveren vanaf vrijdag 3 november via dit formulier. De tickets voor het rolstoelpodium kosten 89 euro en zijn beperkt in aantal. Reserveren kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je handicap kan aantonen.

Mensen die geen nood hebben aan het platform maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang…), dienen geen speciale tickets te kopen. We vragen wel om de faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, klapstoel…) op voorhand aan te vragen via dit formulier. Dit kan vanaf vrijdag 3 november. Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 25 mei 2018!

Voor vragen omtrent de aankoop van rolstoelpodiumtickets, kan u terecht bij Ticketmaster op het nummer +32 (0)70 22 31 93.
Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan u terecht bij boutique@inter.vlaanderen.

Info over de toegankelijkheid van het festival vindt u hier.