arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Werchter Boutique 2018
16 jun 2018 - Festivalpark, Werchter

Headliner Bruno Mars krijgt mooi gezelschap op Werchter Boutique 2018. Oscar And The Wolf is van het beste van eigen bodem. Max Colombie imponeert zowel op plaat als op het podium. De recensent van De Morgen was 'overdonderd, overweldigd en overrompeld' na de recente dubbele passage van Oscar And The Wolf in het Antwerpse Sportpaleis. Max Colombie & co pakten uit met een fenomenale show. Die brengen ze ook mee naar het grote podium van Werchter op zaterdag 16 juni.

Met Bruno Mars en Oscar And The Wolf zijn nu twee namen voor Werchter Boutique 2018 gekend. Nog meer sterke popacts worden binnenkort aan de affiche toegevoegd.

Updated: 08/11/2017

Ticketprijzen
Een ticket voor Werchter Boutique kost 89 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop.
Alle ticketinfo en meer via werchterboutique.be.

Speciale Rolstoelpodiumtickets

Personen met een handicap dienen voor Werchter Boutique speciale tickets te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Deze tickets kan je reserveren vanaf vrijdag 3 november via dit formulier. De tickets voor het rolstoelpodium kosten 89 euro en zijn beperkt in aantal. Reserveren kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je handicap kan aantonen.

Mensen die geen nood hebben aan het platform maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang…), dienen geen speciale tickets te kopen. We vragen wel om de faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, klapstoel…) op voorhand aan te vragen via dit formulier. Dit kan vanaf vrijdag 3 november. Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 25 mei 2018!

Voor vragen omtrent de aankoop van rolstoelpodiumtickets, kan u terecht bij Ticketmaster op het nummer +32 (0)70 22 31 93.
Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan u terecht bij boutique@inter.vlaanderen.

Info over de toegankelijkheid van het festival vindt u hier.

Gelijkaardige evenementen